Malik “Confort” Matoruga

Social Media Designer

Email support@moneylord.com

O meni

Moje ime je Malik, dok sam na Discord kanalu poznatiji kao coNfort aka Hurmašica.

Ja u kriptu?!

Kriptovalute?! Prvi put sam za taj pojam čuo dok je mentor akademije MoneyLord sa mnom razgovarao o tada nečemu što je za mene bilo “prodavanje magle”, koliko je davno to bilo govori ćinjenica da se ne sjećam ni godine (ma čak ni okvirno). Tada je za mene taj pojam bio nešto sasvim novo, dok je on već duži period bio u tom “svijetu kripta”.

Nekako sa strane sam pratio sve to i kroz sve ove godine, uz njega (mentora), prošao mnoge stvari vezane za taj meni misteriozan i čudan svijet. Nikada me sve to specijalno nije zanimalo jer sam kao i večina bio lijen da sam učim i da se natjeram da čitam ili gledam razne klipove. I tako su uz druženja sa mentorom prolazile godine i godine, kafe i kafe, razgovori i razgovori ali sve to je nekako prolazilo kroz moju glavu bez da me krene zanimati kako bih dublje ušao u sve to.

Sve je to trajalo do otvaranja MoneyLord Academy, čiji sam član od prvog dana osnivanja. Tada se moj pogled na sve te stvari mijenja, počinje da me zanima taj svijet kriptovaluta. Uz odlične predavače, savršen community, iz dana u dan sam sve više napredovao. Sve više i više me je počinjalo da zanima to za što prije nisam imao želje niti volje da učim. Sve to je dokaz da ulaskom u MoneyLord Academy dosta toga može da se promijeni. Uz odlične predavače, odlična predavanja, super community, našeg uspješnog mentor i još mnogo mnogo stvari koje akademija nudi,smatram da je ovo pravo mjesto za sve vas koji želite da se okušate u tom svijetu.

Moja uloga u svemu tome?
Recimo da imam više uloga, ali ona glavna i primarna jeste da kreiram sadržaj vezan za MoneyLord Academy koji se poslije dijeli na naše društvene mreže. Isto tako poznat sam po kreiranju zanimljivih memova :P.