Tarik "Shin" Nukić

Senior Designer & Web Developer & System administrator

Email tarikstrnukic@gmail.com

Phone +(49)15251061824

O meni

👋 O meni

Zdravo, ja sam Shin, i nosim više šešira u MoneyLord Academy, platformi za kripto edukaciju. S strašću prema tehnologiji, dizajnu i svijetu kriptovaluta, uzbuđen sam što sam deo dinamičnog tima koji je posvećen obrazovanju i osnaživanju pojedinaca u svetu kriptovaluta.

💼 Dizajner: Kao dizajner, donosim kreativnost i vizualnu privlačnost naše obrazovne materijale i platforme. Verujem u moć dizajna da pojednostavi kompleksne koncepte i da učenje bude angažirajuće i vizualno stimulirajuće iskustvo. Moj cilj je osigurati da naši studenti ne samo steknu znanje, već da ga i uživaju tokom puta.

💻 Veb razvojnik: Uživam u digitalnom svetu, gde kreiram i optimizujem našu prisutnost na mreži. Bilo da se radi o izradi korisničkih veb stranica, poboljšanju korisničkog iskustva ili o osiguranju sigurnosti naših digitalnih resursa, posvećen sam iskorištavanju potencijala interneta kako bismo povezali naše studente sa vrednim resursima o kriptovalutama.

🔐 Administrator sistema: U svetu kriptovaluta, bezbednost je od suštinskog značaja. Kao administrator sistema, ozbiljno shvatam odgovornost očuvanja integriteta naših sistema, osiguravajući da naši studenti mogu istraživati svet kripta s punim povjerenjem, znajući da su njihovi podaci u sigurnim rukama.

🚀 U MoneyLord Academy, na misiji smo da demistifikujemo pejzaž kriptovaluta i opremimo naše učenike znanjem i veštinama koje su im potrebne za snalaženje u ovom uzbudljivom svetu. S kolegama iz talentovanog tima, posvećen sam tome da obrazovanje o kriptovalutama bude dostupno, zabavno i sigurno.

📚 Pridružite nam se u ovoj kripto avanturi, i zajedno ćemo otključati potencijal digitalnih valuta, tehnologije lanca blokova i decentralizovane finansije. Istražimo svet kriptovaluta, korak po korak.

📧 Slobodno me kontaktirajte na Email kako bismo razgovarali o tome kako možemo dalje unaprediti vaše iskustvo u MoneyLord Academy ili istražili uzbudljive prilike u svetu kriptovaluta. Radujem se kontaktu s vama!